sista dagen.


Dag 20 - näst sista dagen

slutar om en halvtimme och sören kom nyss in här och berättade att Peter (min lärare) har varit sjuk i 6 veckor och därför har han inte hälst på men imorgon ska han tydligen komma, så ska vi sitta ner och prata om hur jag har skött mig, hoppas sören säger massor med fint om min men det är nog inget att oroa sig för haha. Annars har jag inte gjort så mycket idag, plockar ihop mina grejer i mappar med bilder som dom kanske kommer andvända någon gång. Har fått fota lite målningar som dom skulle skriva ut as stort och ja inte så mycket mer, jo har målet ett as fint kort som jag ska ge till dom här imorgon tillsammans med en blomma hohoho. Känns ändå lite sorgset, kommer inte få börja 10 varje dag, kommer inte ha nått fikarum, kommer inte kunna sitta & slappa as mkt, nä de ändå posetiva jag kan se med skolan är klassen såklart, allt annat fyfabian. Men de är lov om 2 veckor, tänk posetivt !

Dag16,17,18,19

jag har glömt att uppdatera den här på ett tag nu men här kommer lite snabbt vad jag minns att jag gjort

Dag16
- det var en fredag vad jag gjorde minnas jag knappt kan tänka mig att jag drack te kanske, gjore klart lite mer på frågesportkorten.
Dag17- måndag, korten blev klara och nu var jag sysslolös igen...fick vika ihop lite påsar åt linda, påsar som inte ens har kommit ut i solos butiker ännu de ni !
Dag18- tisdag, packade upp mqkataloger som inte heller kommit ut ännu, stoppade ner dom i stora kuvert som skulle skcikas ut till alla butiker, finfint.
Dag19- onsdag, igår alltså. Då va jag ute på tryckeriet och hjälpte annki att trycka saker som skulle skickas ut till folk, de va lappar om nån twist&tango rabatt & hemlig kväll med rea eller nått haha, lunchade med mamma och gick hem efter det pga träningsvärk och då snackar vi den grova sorten som gjorde att jag knappt kunde gå så ont jag hade i låren.

Dag15 - frågesport baksida

Idag blev det mera hjälpa linda har suttit med dom där korten igen hela dagen, dom börjar bli klara snart. Håller på med den grön/blå baksidan, imorgon ska jag ut och plåta igen, fota inne i 5an, hoppas det blir något bra utav det. Hände nog inte så mycket mer idag seg dag med lagom mycket att göra.

Dag14 - frågesport

Kom in 20 min försent för 17 bussarna skojade till det imorse och ville inte gå. Jaja de viktigaste va ju faktiskt att jag kom fram. När jag kom in till sören va de en gubbe som hade snott min stol, fick klara vibbar dom va inte glada. Jag gick efter linda istället och hon skulle förklara min uppgift, det fick ju sisådär eftersom programmen i datan jag fått utav peter inte har några uppdates utan ligger på cs2, så de gick inte att öppna ett smack. Efter massa vel, tillslut så hitta vi en annan data till mig. Där satt jag resten utav dagen och gjorde frågesport kort till nått spel, fick lite allmänbildning på köpet där. Visste ni tex att adolf hitler hade en hund som hette blondi?! Efter hej och hå så var klockan 3 och slut för dagen.


Dag13 - min betalning

Eftersom plåtningen gick så bra i måndags och dom var så nöjda så fick jag idag min betalning en tårta! Alla applådera för mig för jag hade fixat den så tjeckt mm jag e så duktig jag haha. Själv har jag inte smakat ännu ska nog kila och göra de snart innan jag slutar. Idag är det fredag vilket innbär helg, de gillar vi. En otroligt slapp dag har jag haft här, ingenting att göra, åt räksallad förut också ruggigt gott. Nä nu finns nog inte mer att skriva om här idag så jag ska sufa vidare på min obekväma stol haha, GO HELG !


Dag12 - mönstrat

Imorse bestämde jag mig för att jag inte skulle vara sjuk mer så jag gjorde mig lite fin sminkade mig och helt plötligt såg jag frisk ut också, så jag e här idag solen skiner ute och snart är min dag slut. Idag har jag ätit ost och skink macka och drick yoghurt det va gottgott. Det som jag har arbetat med hela dagen är det ni kan se på bilden nedan, allså jag har fått ett papper med möster monterat upp det på en bräda och sedan fotat den, hämtat in bilden i min data och sedan har jag suttit med bilden i illustrator och pillat, jag har alltså målat av hela mönstret i illustrator, himmlans pill jobb med alla små detaljer, men det är ju kul att jag haft nått att göra iaf, nu ska jag fixa dom sista detaljerna sedan blir det ut och njuta av solen och ta en efterlängtad kaffelatte !


Dag11 - segtsegtsegt

Ja klockan är bara 10.50 men ändå känner jag redan för att uppdatera, igår var jag inte här pga förskylning. Idag mår jag inte bättre tror jag har feber och mår illa, tror jag ska gå hem lite tidigare idag har ju ändå inget att göra just nu så dom kommer nog inte saknar mig så otroligt. Hade fått en kommentar från Bjarne i inlägget nedan, kul att du hittade hit ! Nä nu ska jag snurvla vidare hoppas jag får nått att göra snart.

Dag10 - fota & redigera

hejhopp, nu är helgen förbi idag och även fast jag vilade båda i lördags och igår så är jag as trött, vill gå hem och lägga mig. Men det är inte så långt kvar utav dagen och jag kommer inte får så mycket mer att göra ändå så de blir att surpla te och surfa runt. Men idag har jag iaf fått något att göra på morgonen, det kom 2 damer hit och jag fick fota dom för dom ska ha upp porträtt bilder på sig på sin hemsida, säger inte vad den heter här då kanske dom hittar före och efter bilderna och blir sura haha. Fotandet gick kanon och dom va glada redan efter 5 bilder tagna. Nu har jag suttit och redigerat bort lite rynkor och snyggat till dom lite här ser ni före och efter bilder, vad tycks?


RSS 2.0